Kjære valpekjøper

Vi legger ned mye kvalitet og arbeid i hundene våre fordi de fortjener kun det beste. Er du interessert i valp fra West Leopaws så ønsker vi å bli godt kjent med deg/dere før valpen er leveringsklar. Vi vil sikre at valpen får det beste hjemmet og får det gode livet den fortjener.

Som valpekjøper må du akseptere mange spørsmål og vurderinger rundt deg/dere før vi godkjenner dere. Så tenk igjennom i god tid om denne rasen er noe for deg og om du har tid og mulighet til å gi valpen et godt hjem i 10-12 år. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om rasen og våre valpeplaner 🙂 

 

  • Sosialisering er viktig

    Valpens opplevelser fra første dag er med å forme den. Det er viktig at valpen får oppleve forskjellige miljøer og mennesker, store og små.

  • Så liten blir SÅ stor

    Har du tenkt igjennom at valpen skal bli stor? Har du plass, har du tid, orker du pelsstell? En god oppdretter veileder deg når du trenger det.

  • Bestevenner

    Med en god oppdragelse får du en venn for livet. Leonbergeren er en kjærlig rase som elsker mennesker og som svært gjerne vil være med sin eier overalt.

Når valpen flytter fra oss

 

Valpen leveres fra 8 ukers alder

Valpen er da avmarket og ID merket

Valpen har veterinærattest som ikke er eldre enn 7 dager gammel

Valpen er vaksinert

Vi følger Norsk Kennel Klubb sine avlsretningslinjer

Våre avlshunder er HD og AD røntget, øyelyst inkl .goniosocopi og testet for LPN 1&2 samt Lemp. Vi tilstreber også å røntge rygg for å utelukke Spondylose. De oppfyller mentalkravene og utstillingskravene på rasen.

 

 

 

Etter en stund hos sin nye familie

Når valpen har slått seg til ro med sine nye eiere ønsker vi å tilby oppfølging med noen samlinger. På disse samlingene vil det være fokus på kontakttrening og grunnleggende lydighet som sitt, ligg, stå, innkalling og gå pent i bånd. Etterpå avslutter vi med valpelek og erfaringsutveksling over en kaffekopp.

 

 

Med vennlig hilsen

West Leopaws Kennel